110 participant a la pujada a l’ermita de Sant Joan 2006

0
440

110 participants van prendre part a la 14ª pujada i a la 7ª caminada a l’ermita de Sant Joan que va tenir lloc el passat 24 de juny, el que suposa un nou rècord de participació. A 2/4 de 8 del matí 39 caminadors començaven la caminada a l’ermita de Sant Joan, fent el recorregut de 9,5 quilòmetres en unes 2 hores. A les 9 del matí 71 corredors començaven la pujada a l’ermita, aquest any amb un nou recorregut de 9, 5 Km i un desnivell de 330 metres. Xavier Salquillo del Atlètic Borges va guanyar la pujada amb un temps de 41 minuts i 16 segons, seguit de Pere Miro de l’Atlètic Montblanc (41’38’’) i d’Amine Daudí del Reus Ploms (41 ‘50’’). En Categoria femenina la prova va ser guanyada per Mireia Sosa del Medilan Lleida amb un temps de 47’04’’, seguida de Esther Valenzuela (50’23’’) i de Marta Secall del Club Atlètic Montblanc (52’39’’).| Albert Casas de l’Atlètic Montblanc va ser el primer de la categoria junior, mentre que Abdul Jalal del FACVAC i Reyes Valero del Fondistes Tarragona van guanyar en la categoria senior. Joaquin Grados de l’Atlètic Igualada i Carmen Martin del Sicoris van guanyar en la categoria veterà mentre que Josep Mª Reig del Sicoris va guanyar en categoría de super veterà. El club Atlètic agraeix a tots els participants, voluntaris i als ermitans de Sant Joan per haver fet possible una nova edició de la pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc. Les classificacions i fotos de la pujada poden trobar-se a la pàgina web de club:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.