LAIA FORCADELL, DE L’HOSPITALET ATLETISME, SELECCIONADA PER LA “SPAR COPA DE EUROPA MÁLAGA 2006”

0
533

<b> Representarà a Espanya en 400 i 4 x 400 metres llisos. </b><br> La Real Federación Española de Atletismo ha fet pública la llista d’atletes que representaran a Espanya a la “SPAR Copa de Europa Málaga 2006”. La competició més important de seleccions nacionals que té lloc cada temporada tindrà lloc els propers dimecres 28 i dijous 29 de juny al “Estadio de Atletismo Ciudad de Málaga” i comptarà amb l’atleta de L’Hospitalet Atletisme Laia Forcadell.| Laia Forcadell demostra ques es troba totalment i còmodament instal•lada a l’èlit de l’atletisme nacional després d’haver-se proclamat aquest hivern Campiona d’Espanya en 400 metres llisos en Pista Coberta i haver participat en aquesta prova a la Copa d’Europa Indoor a Lieven (França) i haver-se proclamat Campiona Iberoamericana de 400 metres llisos al maig passat a Ponce (Puerto Rico) sobre la distància de 400 metres tanques. A Màlaga Laia Forcadell disputarà els 400 metres llisos amb l’objectiu de millorar els seus 54”39 i aportar els punts suficients per ajudar a que la selecció espanyola assoleixi el seu objectiu, eludir el descens. També prendrà part al relleu de 4 x 400 metres llisos davant de potències com la màxima favorita per assolir el títol, Rússia, França, Alemanya, Gran Bretanya, Polònia, Romania, Suècia i Ukrània. L’Hospitalet de Llobregat, 23 de Juny de 2006. Per més informació: Veure la Web del club: i (tel.93-2260171 i 620842671 i Fax 93-4494391).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.