LAIA FORCADELL, DE L’HOSPITALET ATLETISME, SELECCIONADA PER LA “SPAR COPA DE EUROPA MÁLAGA 2006”

0
374

<b> Representarà a Espanya en 400 i 4 x 400 metres llisos. </b><br> La Real Federación Española de Atletismo ha fet pública la llista d’atletes que representaran a Espanya a la “SPAR Copa de Europa Málaga 2006”. La competició més important de seleccions nacionals que té lloc cada temporada tindrà lloc els propers dimecres 28 i dijous 29 de juny al “Estadio de Atletismo Ciudad de Málaga” i comptarà amb l’atleta de L’Hospitalet Atletisme Laia Forcadell.| Laia Forcadell demostra ques es troba totalment i còmodament instal•lada a l’èlit de l’atletisme nacional després d’haver-se proclamat aquest hivern Campiona d’Espanya en 400 metres llisos en Pista Coberta i haver participat en aquesta prova a la Copa d’Europa Indoor a Lieven (França) i haver-se proclamat Campiona Iberoamericana de 400 metres llisos al maig passat a Ponce (Puerto Rico) sobre la distància de 400 metres tanques. A Màlaga Laia Forcadell disputarà els 400 metres llisos amb l’objectiu de millorar els seus 54”39 i aportar els punts suficients per ajudar a que la selecció espanyola assoleixi el seu objectiu, eludir el descens. També prendrà part al relleu de 4 x 400 metres llisos davant de potències com la màxima favorita per assolir el títol, Rússia, França, Alemanya, Gran Bretanya, Polònia, Romania, Suècia i Ukrània. L’Hospitalet de Llobregat, 23 de Juny de 2006. Per més informació: Veure la Web del club: i (tel.93-2260171 i 620842671 i Fax 93-4494391).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.