CURSA POPULAR DE MUNTANYA a RIBES DE FRESER

0
369

En el marc de la festivitat de Sant Joan, l’Ajuntament de Ribes de Freser organitza la 1ª Cursa Popular de Muntanya “Sis Fonts”. L’organització dona la benvinguda a tots els participants i desitgem que gaudiu plenament d’aquesta primera edició. Ribes de Freser, a 912 m d´altitud i 2.048 habitants, és el centre administratiu i econòmic de la Vall de Ribes. Es troba a la confluència dels rius Rigard, Segadell i Freser, situat al fons de la vall i envoltat per boniques muntanyes. Un poble, un destí turístic que ofereix un ventall de recursos naturals, patrimonials i culturals de gran atractiu. Tanmateix, el municipi disposa d’equipaments bàsics, un sector de serveis dinàmic, en un context sociocultural actiu i un entorn paisatgístic privilegiat. | Agraïm també el suport dels patrocinadors per la realització d’aquesta activitat esportiva: Aigua de Ribes, Caixa de Girona, Consorci Ripollès Desenvolupament, Col·lectiu d’Artesans Vall de Ribes, Diputació de Girona, Ocisport, Ski&Mountain i Unió de Botiguers.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.