CURSA POPULAR DE MUNTANYA a RIBES DE FRESER

0
469

En el marc de la festivitat de Sant Joan, l’Ajuntament de Ribes de Freser organitza la 1ª Cursa Popular de Muntanya “Sis Fonts”. L’organització dona la benvinguda a tots els participants i desitgem que gaudiu plenament d’aquesta primera edició. Ribes de Freser, a 912 m d´altitud i 2.048 habitants, és el centre administratiu i econòmic de la Vall de Ribes. Es troba a la confluència dels rius Rigard, Segadell i Freser, situat al fons de la vall i envoltat per boniques muntanyes. Un poble, un destí turístic que ofereix un ventall de recursos naturals, patrimonials i culturals de gran atractiu. Tanmateix, el municipi disposa d’equipaments bàsics, un sector de serveis dinàmic, en un context sociocultural actiu i un entorn paisatgístic privilegiat. | Agraïm també el suport dels patrocinadors per la realització d’aquesta activitat esportiva: Aigua de Ribes, Caixa de Girona, Consorci Ripollès Desenvolupament, Col·lectiu d’Artesans Vall de Ribes, Diputació de Girona, Ocisport, Ski&Mountain i Unió de Botiguers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.