BEACH RUNNING

0
299

L´estiu s´apropa, comencen les vacances, les ciutats es buiden i les platges s´omplen. Calor, diversió, amics… i esport!!! Comença a preparar-te perquè ha sorgit un nou concepte: Buff® Beach Running!!! La platja s´ha convertit en un espai on, a més de prendre el sol i refrescar-se amb un bany, es fan activitats de lleure i esdeveniments esportius. Beach Running és una modalitat que barreja ambdòs conceptes: lleure i esport. La prova consisteix en còrrer per la platja, just per la línia entre la sorra i el mar, en una distància d´un quilòmetre i mig aproximadament. I el lleure? Tota la gent que es congregarà per animar, família, amics… tota la platja sencera només pendent de tu!!! | QUÈ FARAS DURANT ELS CAPS DE SETMANA DE JULIOL? Aquesta primera edició es farà en quatre punts de les costes catalanes, així que prén nota! 9 DE JULIOL COMA-RUGA 16 DE JULIOL TORREDEMBARRA 22 DE JULIOL SALOU 30 DE JULIOL PLATJA D´ARO-S´AGARÓ Inscriu-te a La inscripció és gratuïta i les places limitades, així que deixa les teves dades i… corre!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.