ROSA MORATÓ i JOSEP LLUÍS BLANCO, NOUS RÈCORDS DE CATALUNYA

0
511

<b>Rosa Mª Morató (FCB) i Josep Lluís Blanco (A. GEiEG) han establert aquests dimarts 20 de juny dos nous rècords de Catalunya durant la celebració del Míting Iberoamericà d’Atletisme celebrat a Huelva.</b><br> Josep Lluís Blanco ha establert un registre de 8:12.86 en els 3.000 metres obstacles en una cursa que ha estat la més ràpida de l’any fins ara a nivell mundial. Amb aquesta marca Blanco se situa en tercer lloc del ranking mundial de la temporada. El seu antic rècord estava en 8:13.86 des de l’any 2.003. Rosa Morató ha participat avui en la cursa dels 3.000 metres llisos aconseguint un registre de 8.58.79 trencant així l’anterior registre de la Jacqueline Martín de 8:59.22 des de l’any 2.000.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.