ROSA MORATÓ i JOSEP LLUÍS BLANCO, NOUS RÈCORDS DE CATALUNYA

0
328

<b>Rosa Mª Morató (FCB) i Josep Lluís Blanco (A. GEiEG) han establert aquests dimarts 20 de juny dos nous rècords de Catalunya durant la celebració del Míting Iberoamericà d’Atletisme celebrat a Huelva.</b><br> Josep Lluís Blanco ha establert un registre de 8:12.86 en els 3.000 metres obstacles en una cursa que ha estat la més ràpida de l’any fins ara a nivell mundial. Amb aquesta marca Blanco se situa en tercer lloc del ranking mundial de la temporada. El seu antic rècord estava en 8:13.86 des de l’any 2.003. Rosa Morató ha participat avui en la cursa dels 3.000 metres llisos aconseguint un registre de 8.58.79 trencant així l’anterior registre de la Jacqueline Martín de 8:59.22 des de l’any 2.000.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.