Travessa Núria-Queralt dels Muntanyencs Berguedans

0
322

Els Muntanyencs Berguedans organitzen un any més la Travessa Núria-Queralt, en la que serà ja la 16a edició. De l’1 al 2 de juliol, un bon nombre d’excursionistes aniran des del Santuari de Núria al Santuari de Queralt, en una prova puntuable per la IX Copa Catalana de Caminades de Resistència. L’itinerari recorre gairebé 100 quilòmetres totalment senyalitzats amb marques de pintura blanca, i cartolines i cintes a l’interior del Parc Natural Cadí-Moixeró (del km 37,5 al 64,8). S’arribarà fins als 2.590 metres, amb un desnivell positiu acumulat superior als 3.60 metres. El recorregut s’haurà de completar íntegrament en menys de 24 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.