TRIATLÓ: Xavier Llobet i Núria Padrisa guanyen a Manresa

0
450

El Club Triatló Manresa va organitzar la vuitena edició de la clàssica prova del Circuit Català que te com centre neuràlgic el llac artificial del Parc de l´Agulla de la capital del Bages, a on van participar 263 triatletes amb l´al•licient addicional de la disputa del campionat de Catalunya Universitari. La competició va estar configurada dins de la distància esprint (750-20-5) resultant guanyadors els membres del club organitzador Xavier Llobet i Núria Padrisa. Els atletes de la Universitat de Barcelona Xavier Torrades i Maria Carbó van assolir la victòria al campionat universitari. Les dones van prendre la sortida amb 5 minuts d´anticipació i des de les braçades inicials Núria Padrisa es va posar en primera posició per dominar en solitari la resta de la prova, fent els millors parcials als 3 segments per creuar la línia de meta amb un temps total de 1 h 4 min 19s. La seva companya del Triatló Manresa Carme Tort es va situar a la segona posició dins el segment de ciclisme, finalitzant la prova en aquest lloc per davant de Sara Loehr (C.N. Vilafranca). Dolça Ollé, que va anar emparellada amb Loehr al segon segment, va assolir la quarta posició i en col•laboració amb Mercè Magem i Montserrat Clavero van donar la victòria per equips femenins al Club Natació Reus Ploms. | Davi Royo (C.N. Mataró) va marcar el ritme de la natació a la segona sortida. Xavier Llobet (C.T. Manresa) i Santi Pellejero (C.N. Mataró) van sortir de l´aigua just per darrera de Royo per passar tots tres a formar el grup capdavanter de ciclisme. Xavier Torrades (Cidade de Lugo – Fluvial) i Simón Carlos Santana (C.N. Reus Ploms) van formar un primer duet de persecució ciclista. Més enrera es va formar un tercer grup amb 15 components amb la participació activa d´Arnau Bellapart (C.N. Vic – ETB) entre d´altres. Per davant, l´internacional Llobet va tirar tant fort de la bicicleta que va aconseguir despenjar a Royo al km 10, fent el propi amb Pellejero al km 18, quedant com cap de cursa en soltari a falta de 2 km per la segona transició. Al tercer segment Llobet només va tenir que regular les forces per assolir una nova victòria a la prova de la seva ciutat (ja porta 5 guanyades, al igual que Núria Padrisa), creuant la meta amb un temps final de 54 min 16 s. Pellejero i Torrades van assolir la segona i tercera posicions, respectivament. Iñaki Baldellou i Marc Trias van col•laborar amb Llobet per donar al Club Triatló Manresa la victòria per equips masculins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.