DOBLET DEL CALELLA A LA CURSA DE 9 KM DE PALAFOLLS

0
322

<b> ÒSCAR RODRÍGUEZ I CARME FARRÉ S´ENDUEN LA VICTÒRIA </b> <br> Una quinzena d´atletes del Grup de Fons del Club d´Atletisme Calella ha participat a la cinquena edició de la Cursa Popular de Palafolls, una prova amb un recorregut de 9 km. per camins de muntanya. A part de les victòries en homes i dones de l´Òscar i la Carme, Josep Piña, Estanislao Llobet i Isabel Castro també han guanyat trofeu pel seu bon paper a la categoria corresponent. Consulta els resultats oficials de la prova en la que si han classificat un total de 240 participants.| Els resultats oficials es poden consultar a: <a href="http://inscripcions.zidev.com/palafolls/GEN001.htm"> http://inscripcions.zidev.com/palafolls/GEN001.htm</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.