Agustí Roc guanya la primera prova de les XM Duathlon Series Salomon

0
479

Agustí Roc es va imposar en la primera prova de les XM Duathlon Series Salomon, que es va desenvolupar a la localitat catalana de Molló, i que combinava les modalitats de BTT i cursa de muntanya. El corredor català va guanyar la prova, en la que va ser el clar dominador, amb un temps de 2:09.46. A continuació va travessar la línia d’arribada Jordi Bes amb 2:15.17. La tercera plaça de la classificació la va ocupar Xavier Cadena (2:19.44). Roc va encapçalar la carrera des del principi, agafant una important avantatge que li va permetre controlar les distàncies amb els seus rivals i dosificar el seu esforç. La primera part amb bicicleta d’11 quilòmetres i amb pujada a la Collada Fonda la va finalitzar en primer lloc amb un temps de 38:33. En la part de cursa, el corredor de Vallnord va baixar el ritme, que li va servir a Bes per retallar distàncies, però en el descens en BTT Roc va tornar a augmentar el marge fins aconseguir el triomf.| La propera etapa del calendari de les XM Duathlon Series Salomon transcorrerà el proper 2 de juliol a les Valls d’Àneu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.