Agustí Roc guanya la primera prova de les XM Duathlon Series Salomon

0
355

Agustí Roc es va imposar en la primera prova de les XM Duathlon Series Salomon, que es va desenvolupar a la localitat catalana de Molló, i que combinava les modalitats de BTT i cursa de muntanya. El corredor català va guanyar la prova, en la que va ser el clar dominador, amb un temps de 2:09.46. A continuació va travessar la línia d’arribada Jordi Bes amb 2:15.17. La tercera plaça de la classificació la va ocupar Xavier Cadena (2:19.44). Roc va encapçalar la carrera des del principi, agafant una important avantatge que li va permetre controlar les distàncies amb els seus rivals i dosificar el seu esforç. La primera part amb bicicleta d’11 quilòmetres i amb pujada a la Collada Fonda la va finalitzar en primer lloc amb un temps de 38:33. En la part de cursa, el corredor de Vallnord va baixar el ritme, que li va servir a Bes per retallar distàncies, però en el descens en BTT Roc va tornar a augmentar el marge fins aconseguir el triomf.| La propera etapa del calendari de les XM Duathlon Series Salomon transcorrerà el proper 2 de juliol a les Valls d’Àneu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.