TRIRAID LA SEU D’URGELL

0
536

El passat dissabte 17 de juny es va disputar el primer TRIRAID FEMENÍ a la Seu d’Urgell. Una prova competitiva, amb caràcter d’entrenament, promoció i iniciació als esports que conformen els raids d’aventura. Per parelles i només per noies. Els equips van començar al Parc Olímpic del Segre amb una prova per relleus de caiac. Havien de remar pel canal pla fins al final, passar una boia i tornar. Cada component de l’equip havia de fer el recorregut sola per després passar el relleu a la companya. El millor equip amb el rem va ser el Sefeni amb l’Azhara Fort i la Mònica Domínguez amb un temps total de 22 minuts, a només 2 minuts de l’equip de les Biòniques i les Remadores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.