Cursa de Can Mir 2006 Gran Premi Toyota Orient Cars

0
717

<b> Victòries de Josep Maria Rosselló i de Meritxell Calduch, que bat el rècord de la prova. </b> <br> Josep Maria Rosselló, del Fila Domingo Catalán, va obtenir la victòria en la seva primera participació en la Cursa de Can Mir, de 6,1 Km, que aquest any ha arribat a la 9a edició. Rosselló, campió a la Cursa de El Corte Inglés del 1997, va dominar la prova de bon començament i no es va deixar superar pel magrebí de l’Aire de Granollers Abdul Afia, que el va seguir en la primera part de la prova. Afia va acabar pagant l’esforç i finalment va ser superat pel xilè afincat a Catalunya, Andrés Acuña, de Fila Domingo Catalán, que va entrar segon. Roselló va ser l’únic en baixar dels 20 minuts. El seu registre va ser de 19 minuts i 45 segons, a 43 segons del rècord de la prova que té el marroquí El Hassany des del 2005. Acuña va fer 20 minuts justos. Afia va entrar 32 segons més tard. En la categoria femenina, nou recital de la manresana de Fila Team, Meritxell Calduch que va sumar el seu tercer títol a Can Mir. Campiona al 2002 i al 2005, en l’edició d’aquest any, a més, va superar de llarg el rècord de la prova que ella matexa tenia juntament amb Esther Solera amb 22 minuts i 25 segons. Calduch va deixar la nova marca de circuit en 22, 09 i va superar clarament Maria Carme Auñón, de Fila Domingo Catalán i Ninfa Estela Chávez, que van entrar a 1 minuts 2 segons i a 1,28, respectivament, de la guanyadora. Els campions es van endur, entre molts altres obsequis, una impressora portàtil Mitsubishi Electric i els segons classificats una càmera digital Ricoh. Els tercers van tenir un pernil. Prèviament es van disputar 5 curses infantils que van reunir més de 230 nens en edats compreses entre els pocs mesos i els 14 anys. L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia i els regidors Jordi Peiró i Neus Muñoz van lliurar els trofeus a tots els guanyadors, acompanyats de Natán Gálvez, director de Toyota Orient Cars de Rubí. Com ja es tradicional a la Cursa de Can Mir, la festa alètica va acabar amb un macro sorteig en el que va haver obsequis per gairebé tothom, destacant els lots de productes d’alimentació cedits per multitud de parades del Mercat Municipal de Rubí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.