CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ATLETES VETERANS

0
308

Els propers diumenges 18 i 25 de juny se celebrarà a l’Estadi Municipal d’Atletisme “Paco Aguila” de Badalona, el 49è Campionat de Catalunya d’Atletes Veterans, organitzat per l’Associació Catalana d’Atletes Veterans (ACAV) i la Federació Catalana d’Atletisme, amb col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Unió Gimnàstica i Esportiva de la ciutat. Està prevista la participació d’uns 350 atletes de tot el Principat, entre els quals cal destacar els actuals campions del món de la seva especialitat: Raül Sabaté 400 m llisos (M35) indoor, així com de Xavier Sánchez, 3000 m obstacles (M35) i Ignasi Anguera, salt amb perxa (M35) a l’aire lliure. En dones, destaca la participació de Maria Rosa Escribano que recentment va guanyar les medalles de plata en les proves de salt d’alçada i triple salt.| El Campionat es desenvoluparà en dues jornades perquè els atletes puguin competir, si ho desitgen, en quatre proves en el total del Campionat, relleus a part. Per primera vegada s’establirà una classificació per punts en totes les proves per Clubs-socis de l’ACAV, atorgant-se tres trofeus als tres Clubs-socis de l’ACAV que sumin més punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.