Terrassasports

0
407

Fernando Chamorro y Pera Fabregues ganadores en la segunda edición de la cursa del TERRASSASPORTS , la carrera tuvo salida y llegada en la puerta de las instalaciones del Terrassasports , con un recorrido de 5.600 metros de ida y vuelta al Llac Petit, organizada por el atleta Jaime Leiva y Terrassasports general masculina 1º Pera Fabregues ARECASPORTS 18:55 2º Fernando Chamorro C.F.VILADECAVALLS 18:55 3º Francisco Cámara CALIFORNIA SPORTS 19:22 general femenina 1ª Judit Casas ARECASPORTS 23:32 2ª Laura Cobos C.N.TERRASSA 24:18 3ª Lidia Olives ARECASPORTS 26:41

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.