DUATLÓ: Xavier Manel•la i Montserrat Cinca guanyen el Campionat de Catalunya

0
516

El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va organitzar el Campionat Nacional de Catalunya el passat dissabte 10 de juny sota les distàncies de 5 km de cursa a peu (2 voltes), 23 km de ciclisme i 2´5 km de cursa a peu final. La competició, inicialment programada pel 29 d´abril es va demorar al calendari per problemes amb els permisos de l´autoritat de trànsit, obligant a l´organitzador a modificar els recorreguts habituals i a la Federació Catalana de Triatló a ubicar la prova fent un forat en un calendari quasi esgotat.| Dels 192 inscrits inicials van competir tant sols 95, i deixant de banda la categoria femenina a on Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms), va dominar la cursa desde l´inici per proclamar-se campiona de Catalunya amb un registre final de 1 h 24 min 22 s, per davant de Elisabet Ruz (C.T.Sant Joan de les Abadesses) i de Elena Barlabé (C.A. Igualada), la resta de categories van quedar molt equilibrades en un campionat disputadíssim. L´independent Esteve Campol va ser el més ràpid al primer segment, seguit per Sergi Rodríguez (P.C. Cervera), Jaume Martínez (C.N. Barcelona) i Mario Mazana (C.N. Reus Ploms), duatleta que va recuperar 10 posicions a la segona volta, abans de la primera transició, sense aconseguir, de moment la plena recuperació d´uns problemes físics que li han impedit lluitar per les primeres posicions aquesta temporada. Xavier Manel•la (C.N. Olot) va realitzar una esplèndida pujada ciclista al Coll de Santigosa agafant el cap de cursa, tot i que Esteve Campol va aconseguir arribar a la segona transició quasi be emparellat amb Manel•la i traient al tercer classificat, l´atleta local Joan Planas (C.T.S.J. Abadesses) poc menys de 10 segons. La única volta de cursa a peu final de 2´5 km del tercer segment no va caviar aquestes posicions, guanyant Xavier Manel•la el campionat de Catalunya amb un temps final de 1 h 10 min 13s., col•laborant amb els seus companys del Club Natació Olot LLuis Bosch i Joan Domènech per aconseguir també la victòria a la classificació dels equips masculins. El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va guanyar a la classificació per equips femenins, assolint a més la segona posició masculina quedant per davant del Club de Natació Barcelona en els dos casos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.