II Cursa Memorial Ramon Oliu a Cantonigròs

0
341

Aquest diumenge s’ha celebrat la II Cursa Memorial Ramon Oliu a Cantonigròs, el poble on va néixer el plorat pioner de l’atletisme popular desaparegut fa un any. De la prova cal destacar el caràcter lúdic amb que l’han fet els gairebé un centenar de corredors que hi ha participat – corrent pel plaer de córrer – tot recordant la concepció que tenia l’Oliu de la pràctica atlètica. Els guanyadors han estat els mateixos de l’any passat, en Jaume Aragonés, que acabat els 10 quilòmetres de que consta la cursa en 36:18, i la Quima Casas, en 48:48.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.