GIRONELLA – CASSERRES – GIRONELLA

0
1868

Aquest diumenge 11 de juny s’ha corregut a Gironella la cursa GIRONELLA – CASSERRES – GIRONELLA amb una distància de 16,750 kms, desprès d´uns anys de no disputarse. Aquesta cursa substitueix la marató per relleus que es feia fins ara, la cursa ha tingut una participació d’uns 60 inscrits i el guanyador ha estat el triatleta manresà JORDI CALDUCH i la guanyadora l’atleta local, Sílvia Soler. L’organització es mostra satisfeta i esperem per al proper any una major afluència de corredors, el circuit es d’asfalt i recorre entre bonics boscos i paisatges del baix Berguedà.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.