II Cursa Memorial Ramon Oliu

0
463

Aquest diumenge 11 de juny, se celebrarà una cursa en memòria d’en Ramon Oliu, qui, com sabeu, va ser l’introductor de les curses populars i les maratons a Catalunya i a la resta de l’estat fa trenta anys. Els que hem organitzat la cursa en el seu record (Enric Masllorens, Josep Ma. Antentas, Andreu Ballbé, Santi Ascaso, i el que subscriu), us voldríem demanar la difusió de l’acte en els vostres mitjans, donada l’especial rellevància de l’homenatjat, desaparegut fa justament un any. | Dia: diumenge 11 de juny de 2006 Lloc: Cantonigros Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10.00 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes Premis: No n’hi haurà per a ningú. Avituallaments: Qm. 5, i Arribada Vestuari i Dutxes: Instal·lacions del camp de futbol Sortida i arribada: Davant del camp de futbol

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.