II Cursa Memorial Ramon Oliu

0
331

Aquest diumenge 11 de juny, se celebrarà una cursa en memòria d’en Ramon Oliu, qui, com sabeu, va ser l’introductor de les curses populars i les maratons a Catalunya i a la resta de l’estat fa trenta anys. Els que hem organitzat la cursa en el seu record (Enric Masllorens, Josep Ma. Antentas, Andreu Ballbé, Santi Ascaso, i el que subscriu), us voldríem demanar la difusió de l’acte en els vostres mitjans, donada l’especial rellevància de l’homenatjat, desaparegut fa justament un any. | Dia: diumenge 11 de juny de 2006 Lloc: Cantonigros Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10.00 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes Premis: No n’hi haurà per a ningú. Avituallaments: Qm. 5, i Arribada Vestuari i Dutxes: Instal·lacions del camp de futbol Sortida i arribada: Davant del camp de futbol

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.