28 CAMPIONS D’ESPANYA COMPETIRAN A L’OPEN CATALUNYA

0
2439

Un total de 28 atletes que han estat Campions d’Espanya Absoluts competiran aquest dissabte a l’Open Catalunya. Aquest fet dona una mostra de la qualitat atlètica que podrem gaudir durant lacelebració d’aquest esdeveniment atlètic. La prova estel·lar dels 3.000 m obstacles agrupa fins a quatre Campions d’Espanya. L’actual, Antonio Jiménez “Penti” que acumula 4 títols en aquesta prova i un total de 8 en el seu historial. S’enfrontarà a les altres figures d’aquesta especialitat, Luis Miguel Martín Berlanas i Eliseo Martín, campions en diferents edicions. L’altre gran campió és el català Josep Lluís Blanco, actual Campió d’Espanya de Cros Curt. En la prova dels 5.000 metres troben a dos figures internacionals com l’Alberto García, Campió d’Espanya de 5.000 en 2001 i 2002, i al català José Ríos, Campió de 10.000 els anys 2000, 01, 02 i 03. A la llista de campions estatals podem trobar figures actuals i gran veterans que encara estan en la competició en un bon nivell, com per exemple, Jordi Mayoral, el gran dominador dels 200 metres durant molt anys amb 7 títols, o la veterana Sònia Godall, campiona en disc i martell a principis dels 90.| Però els actuals campions són els més nombrosos d’aquesta nòmina, des de Núria Fernández actual campiona de 1.500 m ll,Rosa Morató, campiona en els 3.000 m obstacles, Berta Castells, en martell, Ivan Rodríguez en els 400 m tanques, Javier Gazol en perxa, Pere Joseph en triple salt i Moisès Campeny en martell. També tindrem la possibilitat de veure en acció a l’Estadi Olímpic als marxadors Maria Vasco i Jesus Angel García Bragado amb uns historials tant nacionals com internacionals impressionants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.