Gebrselassie intentarà batre el rècord del món de marató el mes de setembre a Berlín

0
568

L´etíop Haile Gebrselassie intentarà batre el rècord del món en la distància dels 42,195 quilòmetres el 24 de setembre en la Marató de Berlín. Gebrselassie, així, tria el mateix escenari en què el 2003 el kenyà Paul Tergat, el seu arxirival a la pista, va establir la marca (2:04:55) que lidera actualment el rànquing en la marató. Plusmarquista mundial dels 10 i 20 quilòmetres a la carretera i de la mitja marató, Gebrselassie es converteix en la segona estrella que confirma la seva presència en la prova alemanya, després de la japonesa Mizuki Noguchi, campiona olímpica i guanyadora l´any passat a Berlín. Per a l´etíop, que va fracassar estrepitosament en el seu intent de batre la plusmarca mundial de marató a Londres el mes d´abril passat, on només va poder ser novè (2:09:05), serà la seva quarta carrera en la distància llarga de l´atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.