VICTÒRIA D’AHMED ELQAYED I ESTHER VALENZUELA EN LA XIV EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE LA CURSA DEL LLOP-CARO’06

0
467

Autèntica matinal atlètica la que s’ha viscut aquest matí a les Terres de l’Ebre amb l’expectacular i mítica Pujada al Caro de La Mitja Marató de la Cursa del Llop. Han estat 150 els atletes que han pres la sortida i que s’han enfrontat a aquesta dura pujada que els ha portat des de Tortosa fins al Parc Natural del Port superant el gran desnivell que acumula la prova de 1.100m La cursa ha tingut una important participació d’atletes d’alt nivell, així com d’atletes més populars que han aconseguit arribar a la línia d’arribada dins del temps màxim que donava l’organització de 3h 30’ El guanyador absolut ha estat l’atleta Ahmed Elqayed del Club Atletisme Terres de l’Ebre amb un crono de 1h:33:09| No s’ha batut el rècord absolut de la prova de 1h.26:43 que des de l’any 2004 està en possessió de l’atleta del Carrefour Lleida Abdelghani El Hassany. El podi de la general masculina l´han completat els atletes Tommi Toelkkoe, resident a Barcelona, segon classificat amb 1h:33:37 i l´atleta camarlenc Kiko Martí, tercer amb 1h:36:22 En femines, la guanyadora ha estat Esther Valenzuela de Tarragona amb 2h:04:33, millorant la seva marca de l’any passat en més de nou minuts. La segona ha estat Mercedes García del Club CM La Pedrera-Borriol de Castelló amb 2h:14:29 i la tercera Maria Reyes Valero del Tarragona Fondistes amb 2h:14:58 Tant els atletes de la classificació general absoluta masculina com de la general femenina han optat als premis en metàl.lic que donava l’organització ja que han aconseguit entrar en un crono inferior a 1h:42:00 en masculins i 2h:15:00 en femenins S´han donat igualment trofeus als tres primers atletes de les diferents categories de la prova i al primer atleta de les Terres de l’Ebre, tant en masculins com en femenins. Trobareu tota la informació de les classificacions al web oficial de la cursa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.