TRIATLÓ: Francesc Godoy i Sílvia Tremoleda nous campions de Catalunya

0
489

El Centre Natació Mataró va organitzar el campionat nacional de Catalunya de triatló el passat diumenge 4 de juny sota, competició disputada sota la categoria olímpica (1500-40-10) que va tenir com guanyadors absoluts als barcelonins Francesc Godoy (C.N. Barcelona) i Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms). La prova va resultar força espectacular amb els clàssics 3 segments del triatló: 2 voltes de natació, incloent la sortida fora de l´aigua dels participants a la meitat del recorregut, 5 voltes de ciclisme amb l´antiga carretera NII tallada al trànsit, per finalitzar amb 3 voltes a un recorregut d´anada i tornada fins el final de l´espigó del port.| Les dones van prendre la sortida amb anticipació i va ser Núria Gascuñana (C.N. Mataró) qui va prendre la primera posició des de l´inici amb una avantatja a la transició al ciclisme superior al minut i mig sobre Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms), Leah van de Velde (C.T. Costa Brava), Montse Mallén (C.N. Barcelona) i Regina Mola (C.N. Mataró). Al segment de ciclisme Mallén va quedar despenjada, i les altres tres perseguidores van aconseguir enllaçar amb Gascuñana. A la cursa a peu final es va imposar Tremoleda amb un temps final de 2 h 9 min 19 s. Regina Mola va finalitzar en segona posició per davant de la seva companya del C.N. Mataró Núria Gascuñana. Francesc Godoy (C.N. Barcelona) va marcar el ritme de la natació a la categoria masculina, seguit a prop pels triatletes del C.N. Mataró Santi Pellejero i David Royo i també per Francisco Pontano (C.N. Olot). Royo va tenir problemes a la transició al ciclisme, perdent les opcions de contactar amb el cap de cursa que va quedar format per Godoy, Pellejero i Pontano. Per darrera el grup ciclista perseguidor es va quedar estabilitzat amb un retràs de 2 minuts i mig, diferència que el tres integrants del cap de cursa van mantenir fins a la segona transició, quedant la configuració del pòdium del campionat per decidir al segment final. Godoy va tornar a marcar el ritme aconseguint despenjar a Pellejero a la segona volta, per superar a la recta final a Pontano i creuar la línia d´arribada amb un temps de 1 h 45 min 59 s. El Centre Natació Mataró va afegir a l´èxit organitzatiu del campionat de Catalunya la victòria per equips a les dues categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.