Asics i la Federació Guipuscoana d’Atletisme (FAG), han arribat a un acord per el patrocini de la Marató de San Sebastià 2006.

0
470

El Director General d’ ASICS Espanya Emilio Risques (a la dreta de la imatge) i el President de la Federació Carlos Bengoetxea (part esquerre) han signat un acord de tres anys de duració per a la col·laboració de la Marató. Es una prova amb història i que tindrà lloc el 26 de Novembre del 2006. Ambdues parts han expressat el seu desig de col·laboració i han rubricat la ben entesa amb una encaixada de mans. Considerada com la marató més ràpida d’àmbit nacional, comptarà amb un gran suport i es troba amb moltes ganes d’empendre aquest nou projecte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.