Asics i la Federació Guipuscoana d’Atletisme (FAG), han arribat a un acord per el patrocini de la Marató de San Sebastià 2006.

0
2764

El Director General d’ ASICS Espanya Emilio Risques (a la dreta de la imatge) i el President de la Federació Carlos Bengoetxea (part esquerre) han signat un acord de tres anys de duració per a la col·laboració de la Marató. Es una prova amb història i que tindrà lloc el 27 de Novembre del 2006. Ambdues parts han expressat el seu desig de col·laboració i han rubricat la ben entesa amb una encaixada de mans. Considerada com la marató més ràpida d’àmbit nacional, comptarà amb un gran suport i es troba amb moltes ganes d’empendre aquest nou projecte.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.