Tot a punt per a gaudir aquest cap de setmana de la Mitja Marató de la Cursa del Llop-Caro’06

0
2112

<b>una de les proves més exigents i espectaculars del calendari català de curses de fons</b><br> Diumenge 4 de juny es disputa una nova edició de la mitja marató de la Cursa del Llop, serà la catorzena, que comptarà amb més de dos-cents atletes els quals afrontaran el repte personal de fer una bona ascensió i un bon crono en aquest esdeveniment atlètic únic i singular de les Terres de l’Ebre que acumula el major desnivell per asfalt de quantes mitges maratons es disputen a Catalunya. El recorregut de la cursa es va homologar l’any 2004 i és per aquest motiu que es donen dues sortides per a iniciar la mitja marató: una primera, neutralitzada, a les 9:00h del matí des de l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa (lloc tradicional d’inici de la Pujada a Caro de la modalitat integral de la Cursa del Llop) i, una segona, l’oficial, Km0, a les 9:15h des del carrer Escorial de Roquetes.| El recorregut de la cursa passa pel camí del Mig cap a la Raval de Crist, el carrer Lleida, el camí del Mirambó, la cruïlla dels Reguers-Caro, el camí del Port i finalitzarà amb l’ascensió a Caro i l’arribada al refugi de Caro situat a 1.120 metres d’altitud. Tenint en compte que la sortida està situada a 15 metres sobre el nivell del mar, l’alçada que acumula aquesta mitja marató és de 1.105m L’organització ha limitat la participació a 250 atletes per tal de poder donar un tractament més personalitzat i més proper a tots ells i elles al llarg de la pujada. S’han instal.lat igualment 10 punts d’avituallament per a donar-los les màximes facilitats. En aquests punts es facilitaran aliments líquids i sòlids i també hi hauran equips de fisioterapeutes i sanitaris. A l’arribada l’organització té instal.lada una zona de recuperació amb serveis de cures, massatges, dutxes i aliments en abundància. Igualment s’ha intentat posar les màximes facilitats per a què tot el públic en general pugui gaudir d’una gran matinal atlètica amb l’espectacularitat de la prova. Els cotxes particulars podran pujar a Caro abans de què el cap de cursa arribi al Km 5, punt quilomètric on s’agafa el camí del Port, justament a l’encreuament amb la carretera de Els Reguers. Tot i això, cal tenir en compte que la carretera estarà restringida al trànsit un cop es doni la sortida oficial, amb la qual cosa, qui vulgui desplaçar-se a la línia d’arribada o veure l’ascensió des del Portell (Km 18) ho haurà de fer abans de les 9:30h L’entrega de premis i trofeos per a les diferents categories tindrà lloc a la mateixa explanada del refugi de Caro a partir de les 13:00h No hi falteu. Us hi esperem.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.