Tot a punt per a gaudir aquest cap de setmana de la Mitja Marató de la Cursa del Llop-Caro’06

0
2929

<b>una de les proves més exigents i espectaculars del calendari català de curses de fons</b><br> Diumenge 4 de juny es disputa una nova edició de la mitja marató de la Cursa del Llop, serà la catorzena, que comptarà amb més de dos-cents atletes els quals afrontaran el repte personal de fer una bona ascensió i un bon crono en aquest esdeveniment atlètic únic i singular de les Terres de l’Ebre que acumula el major desnivell per asfalt de quantes mitges maratons es disputen a Catalunya. El recorregut de la cursa es va homologar l’any 2004 i és per aquest motiu que es donen dues sortides per a iniciar la mitja marató: una primera, neutralitzada, a les 9:00h del matí des de l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa (lloc tradicional d’inici de la Pujada a Caro de la modalitat integral de la Cursa del Llop) i, una segona, l’oficial, Km0, a les 9:15h des del carrer Escorial de Roquetes.| El recorregut de la cursa passa pel camí del Mig cap a la Raval de Crist, el carrer Lleida, el camí del Mirambó, la cruïlla dels Reguers-Caro, el camí del Port i finalitzarà amb l’ascensió a Caro i l’arribada al refugi de Caro situat a 1.120 metres d’altitud. Tenint en compte que la sortida està situada a 15 metres sobre el nivell del mar, l’alçada que acumula aquesta mitja marató és de 1.105m L’organització ha limitat la participació a 250 atletes per tal de poder donar un tractament més personalitzat i més proper a tots ells i elles al llarg de la pujada. S’han instal.lat igualment 10 punts d’avituallament per a donar-los les màximes facilitats. En aquests punts es facilitaran aliments líquids i sòlids i també hi hauran equips de fisioterapeutes i sanitaris. A l’arribada l’organització té instal.lada una zona de recuperació amb serveis de cures, massatges, dutxes i aliments en abundància. Igualment s’ha intentat posar les màximes facilitats per a què tot el públic en general pugui gaudir d’una gran matinal atlètica amb l’espectacularitat de la prova. Els cotxes particulars podran pujar a Caro abans de què el cap de cursa arribi al Km 5, punt quilomètric on s’agafa el camí del Port, justament a l’encreuament amb la carretera de Els Reguers. Tot i això, cal tenir en compte que la carretera estarà restringida al trànsit un cop es doni la sortida oficial, amb la qual cosa, qui vulgui desplaçar-se a la línia d’arribada o veure l’ascensió des del Portell (Km 18) ho haurà de fer abans de les 9:30h L’entrega de premis i trofeos per a les diferents categories tindrà lloc a la mateixa explanada del refugi de Caro a partir de les 13:00h No hi falteu. Us hi esperem.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.