TRIATLÓ: Tot a punt a Mataró pel campionat nacional de Catalunya de triatló

0
413

El Centre Natació Mataró organitzarà el proper diumenge la 6 ena edició del Triatló Ciutat de Mataró prova a on es disputarà el campionat nacional de Catalunya de la especialitat. La competició començarà a les 9,30 del matí a la seu de la entitat organitzadora coincidint en distàncies amb la prova oficial dels Jocs Olímpics, amb 1500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a per, prenent les dones la sortida amb 8 minuts d´avantatja sobre els homes. L´organitzador ha configurat la prova per oferir la màxima espectacularitat, de forma que els participants donaran 2 voltes al triangle de boies, sortint a la platja i tornant a entrar a la mar a meitat del segment, per a continuació donar 5 voltes al circuit de ciclisme de l´antiga carretera nacional II tancada al trànsit, finalitzant amb 3 voltes en sentit anada i tornada fins l´espigó del port.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.