TRIATLÓ: Tot a punt a Mataró pel campionat nacional de Catalunya de triatló

0
476

El Centre Natació Mataró organitzarà el proper diumenge la 6 ena edició del Triatló Ciutat de Mataró prova a on es disputarà el campionat nacional de Catalunya de la especialitat. La competició començarà a les 9,30 del matí a la seu de la entitat organitzadora coincidint en distàncies amb la prova oficial dels Jocs Olímpics, amb 1500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a per, prenent les dones la sortida amb 8 minuts d´avantatja sobre els homes. L´organitzador ha configurat la prova per oferir la màxima espectacularitat, de forma que els participants donaran 2 voltes al triangle de boies, sortint a la platja i tornant a entrar a la mar a meitat del segment, per a continuació donar 5 voltes al circuit de ciclisme de l´antiga carretera nacional II tancada al trànsit, finalitzant amb 3 voltes en sentit anada i tornada fins l´espigó del port.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.