TRIRAID URBÀ CIUTAT DE LLEIDA

0
505

Aquest diumenge passat es va disputar el primer TRIRAID FEMENÍ URBÀ a la ciutat de Lleida. Una prova competitiva, amb caràcter d’entrenament, promoció i iniciació als esports que conformen els raids d’aventura. Per parelles i només per noies. Els equips van començar a la Plaça Sant Joan, amb una cursa d’orientació a peu pels carrers de la ciutat i pel castell, amb un ortofotomapa i un mapa d´orientació específic de la Seu Vella. Després de córrer i orientar durant més d’una hora, l’equip Uka Womens portava una avantatge de 6 minuts respecte les immediates perseguidores, l´equip Esterosa. Però encara quedaven 4 disciplines més per sumar bonificacions i establir un temps final.| A continuació les corredores van anar neutralitzades amb btt al Parc de la Mitjana on les esperava una prova de punteria de tir amb arc (bonificant minuts per cada diana que fessin). El millor equip amb l’arc va ser el Sefeni, bonificant 6 minuts al temps total. Tot seguit van agafar la btt per realitzar una cursa d’orientació en btt cronometrada pel mateix parc; l’equip amb el millor resultat va tornar a ser l’Uka Womens amb gairebé 30 minuts de pedalada. Abans de tornar cap a la plaça Sant Joan encara van haver de remar amb caiacs individuals per sota el Parc de la mitjana vorejant l’illa dels ànecs. Era una cursa de relleus i el millor equip va ser el DN-31 amb 9 minuts de remada. Finalment van acabar amb una prova d’escalada a la Plaça Sant Joan. Cada component de l’equip havia de pujar una torre de 15 metres volada per una escala d’espeleologia anomenada “electron” i baixar amb un rapel. La noia més ràpida va ser la Carmen Sipan de l’equip Alegría Laurentina amb poc menys d’un minut! Van ser unes 3 hores en total d’activitats a la natura, aprenent part de les disciplines que més endavant es trobaran el 8 i 9 de juliol a Camprodon si volen competir en el raid femení de dos dies WIAR (Women International Adventure Race) que enguany compleix la seva 4a edició i és Campionat de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.