Tot a punt per la 18a edició de la Cursa popular de Ciutat Badia

0
446

El diumenge 28 de maig ha estat el dia escollit per a celebrar una nova edició de la Cursa Popular. El circuit de quatre quilòmetres en total transcorrerà pels principals carrers de Badia del Vallès. La sortida es farà des de davant de l’Ajuntament a l’Avinguda de Burgos i es passarà pel carrer de la Manxa, carrer de la Bètica, avinguda Via de la Plata, avinguda del Cantàbric, avinguda de la Costa Blava, carrer de Menorca, Avinguda d’Eivissa, Avinguda de la Mediterrània, Avinguda de la Via de la Plata i Avinguda de Tibidabo. | Enguany l’arribada es farà a les Instal•lacions Esportives Municipals (IEM), que celebra el seu 30è aniversari. En aquest espai s’habilitarà un espai de jocs amb inflables per als més petits. En comptes d’un dorsal identificatiu, a tots els participants se’ls hi facilitarà un xip que permetrà saber els resultats oficials de la classificació de manera pràcticament instantània, ja que es podrà consultar a les pàgines web <a href="http://www.atletisme.com">atletisme.com</a> i <a href="http:// www.yellowchip.com">yellowchip </a>. Les previsions de l’organització és el d’arribar als 1.000 participants que va tenir la prova l’any passat. La prova és organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i rep el patrocini de Caixa Penedès, Coca-Cola, la Federació Catalana de Judo i D.A. i el bar restaurant del poliesportiu Munich II.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.