LAIA FORCADELL, DE L’HOSPITALET ATLETISME, CAMPIONA IBEROAMERICANA DE 400 METRES TANQUES.

0
393

<b> Millor marca nacional de la temporada amb 57”26 </b><br> L’atleta de L’Hospitalet Atletisme Laia Forcadell va donar la matinada de dissabte 27 a diumenge 28 de maig un pas més en el seu intent de col•locar-se a l’élit de l’atletisme, no només nacional, sinó a nivell europeu. Laia Forcadell va aconseguir a la Pista “Paquito Montaner” de Ponce (Puerto Rico) proclamar-se Campiona Iberoamericana de 400 metres tanques amb una fantàstic registre de 57”26, millor marca espanyola de la temporada i el que és més important marca mínima de participació pels propers Campionats d’Europa d’Atletisme que tindran lloc el proper mes d’agost a Helsinki (Finlàndia).| L’atleta de L’Hospitalet Atletisme es va quedar molt a prop de la seva millor marca personal, 57”11 que de ben segur superarà àmpliament en el decurs de les properes competicions. Les properes actuacions de Laia seran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona on es disputarà el proper dia 10 de juny els Campionats de Catalunya Absoluts, als quals intentarà millorar aquests 57”26.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.