CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
372

Aquest diumenge s’ha celebrar la final del Campionat de Catalunya de Clubs a l’Estadi Municipal d’Atletisme Josep Maria Pallàs de Vic. El Futbol Club Barcelona s’ha proclamant campió autonòmic tant en la categoria masculina com en la femenina. En la categoria femenina l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en segona posició a 4 punts del FCB, L’Hospitalet ha aconseguit el tercer lloc. En homes, el segon lloc ha estat pel Medilast Carrefour Lleida, a 5 punts del guanyador. El tercer classificat ha estat l’Agrupació Atlètica de Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.