Uns 170 atletes de 25 països prendran part en la XV edició del Míting Internaciona de Palafrugell

0
402

Aquest dijous dia 25 de maig s’ha fet la presentació del XV Míting Internacional a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. A l’acte han assistit el Srs. Lluís Medir, batlle de Palafrugell, Joaquim Giralt, president del Girona Costa Brava – Club Atlètic Palafrugell, Josep Mª Antentas, vice-president de la FCA i Amadeu Fuente, regidor d’Esports.| Cal destacar com a possibles proves estel•lars les següents: – 2000 m obstacles, amb la presència de Luis Miguel Martin Berlanas, recordman espanyol dels 3000 obstacles, que no ho tindrà fàcil davant del keniata James Manyur – 800m , amb el semifinalista olímpic francès Nicolas Aissat i el rus Andrey Osipov presidint el duel gironí entre Lluis F. Martín i Paco Tugores. – 100m i 200m, amb la presència de l’ex campió europeu dels 400m Du’aine Ladejo davant d’una nodrida participació extrangera – Llançament de disc masculí, amb el cubà Frank Casañas, autor de la 8ª millor marca mundial de la temporada. – Triple salt masculí, amb el recordman danès Anders Moller i el recordman català Eduard Perez – Salt amb perxa femení, amb les recordwomans de Malaysia i Uruguai – 1500m femení, amb la recordwoman de Tuníssia dels 3000m, la jove Safa Issaoui. – Finalment els 100 i 200m femenins compten amb destacades atletes russes, italianes i angleses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.