Uns 170 atletes de 25 països prendran part en la XV edició del Míting Internaciona de Palafrugell

0
334

Aquest dijous dia 25 de maig s’ha fet la presentació del XV Míting Internacional a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. A l’acte han assistit el Srs. Lluís Medir, batlle de Palafrugell, Joaquim Giralt, president del Girona Costa Brava – Club Atlètic Palafrugell, Josep Mª Antentas, vice-president de la FCA i Amadeu Fuente, regidor d’Esports.| Cal destacar com a possibles proves estel•lars les següents: – 2000 m obstacles, amb la presència de Luis Miguel Martin Berlanas, recordman espanyol dels 3000 obstacles, que no ho tindrà fàcil davant del keniata James Manyur – 800m , amb el semifinalista olímpic francès Nicolas Aissat i el rus Andrey Osipov presidint el duel gironí entre Lluis F. Martín i Paco Tugores. – 100m i 200m, amb la presència de l’ex campió europeu dels 400m Du’aine Ladejo davant d’una nodrida participació extrangera – Llançament de disc masculí, amb el cubà Frank Casañas, autor de la 8ª millor marca mundial de la temporada. – Triple salt masculí, amb el recordman danès Anders Moller i el recordman català Eduard Perez – Salt amb perxa femení, amb les recordwomans de Malaysia i Uruguai – 1500m femení, amb la recordwoman de Tuníssia dels 3000m, la jove Safa Issaoui. – Finalment els 100 i 200m femenins compten amb destacades atletes russes, italianes i angleses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.