S’APROPA LA MÍTICA I DURA PUJADA A CARO DE LA CURSA DEL LLOP

0
411

L’Associació Esportiva LA CURSA DEL LLOP, entitat organitzadora de la Mitja Marató de la Cursa del Llop-Caro’06 espera rebre enguany més de dos-cents atletes que buscaran sumar al seu palmarés esportiu la mitja marató per asfalt de més desnivell de Catalunya i que els portarà de Tortosa fins al Massís dels Ports superant una altitud de 1100 metres. Un dels canvis importants que ha previst l’organització per a aquesta edició ha estat modificar la data de celebració, ubicant-la al mes de juny, concretament diumenge 4 de juny, amb la intenció de suavitzar la forta calor de ple estiu que afegia més duresa a la prova. L’espectacularitat de l’esdeveniment ve acompanyada, però, de les panoràmiques més impressionants de tot l’entorn paissatgístic del Parc Natural del Port i de les vistes, a la llunyania, del meravellós i immens Parc Natural del Delta de l’Ebre.| Un altre canvi important de l’edició d’enguany afecta a les categories de participació. Les quatre categories A, B, C i D abarquen les següents franges d’edat: Categoria A (nascuts/des de l’any 1972 al 1988) Categoria B (nascuts/des de l’any 1962 al 1971) Categoría C (nascuts/des de l’any 1952 al 1961) Categoría D (nascuts/des l’any 1951 o anteriors) L’organització informa que per a pujar al Caro amb vehicles particulars el dia de la cursa i accedir a la línia d’arribada, cal tenir present que l’accés a la carretera que puja al Mont-Caro, és a dir, al creuament amb la carretera de Els Reguers (Km 5), quedarà restringit a partir de les 9:30h. Les inscripcions, limitades a dos-cents cinquanta atletes, avancen a bon ritme i a hores d’ara cal destacar la inscripció de dos dels cinc atletes que l’any passat van optar als premis en metàl.lic al realitzar un crono de menys de 1h 42:00 Es tracta dels atletes Ahmed Elquayed i Ricard Verge L’edició d’enguany comptarà també amb la participació de l’atleta penedesenc Joan Torné que completarà amb aquesta mitja marató la seva 510 mitja marató oficial, xifra que li representa rècord del món de mitges maratons a través del Guinnes World Record.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.