La cursa popular es converteix en la I Milla de Festa Major

0
426

La principal novetat esportiva del programa de Festa Major 2006 de Montcada i Reixac és la I Milla Montcada i Reixac, una competició que substitueix la tradicional cursa popular i que tindrà lloc el 4 de juny, a partir de les 10 hores. La Milla l’organitzen l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Joventut Atlètica Montcada (JAM). El recorregut és de 1.609 metres i consistirà a donar dues voltes i mitja a la Rambla dels Països Catalans, tot i que el trajecte per als més petits serà més reduït. La sortida estarà a la Rambla dels Països Catalans, a l’alçada de Montcada Aqua. El termini d’inscripcions s’obre el proper dilluns, 29 de maig, i s’allargarà fins el 2 de juny. La inscripció és gratuïta i s’ha de formalitzar al pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3), de 17 a 20 hores, de forma presencial o bé per telèfon (93 564 33 00), indicant la data de naixement, sexe, adreça, codi postal, telèfon o fax i nom del club al que pertany el o la participant. També es pot fer servir el fax, 93 564 42 20 (fins a l’1 de juny) i a través d’Internet, omplint un formulari a la pàgina web de la JAM, <a href="http://www.jamontcada.com">www.jamontcada.com</a>. Els corredors també es podran apuntar el mateix dia de la competició al pavelló de 8.30 a 9 hores.| El president de l’IME, Juan Parra, ha manifestat que “el canvi de la cursa a la Milla el volíem fer per renovar una mica les competicions esportives de Festa Major i per donar cabuda a més categories”. En aquest sentit, a la Milla hi haurà nou curses: cadets masculins i femenins (10 hores), infantils masculins i femenins (10.15 hores), júniors i veterans masculins (10.30 hores), júniors i veteranes femenines (10.45 hores), alevins masculins i femenins (11 hores), prebenjamins masculins i femenins (11.15 hores), Milla Open Popular-no federats (11.30 hores), absoluta femenina (11.45 hores) i absoluta masculina (12 hores). Els tres primers classificats de cada categoria i el primer local masculí i femení, també de cada categoria, rebran trofeu. A la cursa absoluta masculina i femenina hi haurà un premi en metàl•lic per als tres primers classificats: 125 euros per al primer, 75 per al segon i 50 per al tercer classificat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.