La cursa popular es converteix en la I Milla de Festa Major

0
540

La principal novetat esportiva del programa de Festa Major 2006 de Montcada i Reixac és la I Milla Montcada i Reixac, una competició que substitueix la tradicional cursa popular i que tindrà lloc el 4 de juny, a partir de les 10 hores. La Milla l’organitzen l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Joventut Atlètica Montcada (JAM). El recorregut és de 1.609 metres i consistirà a donar dues voltes i mitja a la Rambla dels Països Catalans, tot i que el trajecte per als més petits serà més reduït. La sortida estarà a la Rambla dels Països Catalans, a l’alçada de Montcada Aqua. El termini d’inscripcions s’obre el proper dilluns, 29 de maig, i s’allargarà fins el 2 de juny. La inscripció és gratuïta i s’ha de formalitzar al pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3), de 17 a 20 hores, de forma presencial o bé per telèfon (93 564 33 00), indicant la data de naixement, sexe, adreça, codi postal, telèfon o fax i nom del club al que pertany el o la participant. També es pot fer servir el fax, 93 564 42 20 (fins a l’1 de juny) i a través d’Internet, omplint un formulari a la pàgina web de la JAM, <a href="http://www.jamontcada.com">www.jamontcada.com</a>. Els corredors també es podran apuntar el mateix dia de la competició al pavelló de 8.30 a 9 hores.| El president de l’IME, Juan Parra, ha manifestat que “el canvi de la cursa a la Milla el volíem fer per renovar una mica les competicions esportives de Festa Major i per donar cabuda a més categories”. En aquest sentit, a la Milla hi haurà nou curses: cadets masculins i femenins (10 hores), infantils masculins i femenins (10.15 hores), júniors i veterans masculins (10.30 hores), júniors i veteranes femenines (10.45 hores), alevins masculins i femenins (11 hores), prebenjamins masculins i femenins (11.15 hores), Milla Open Popular-no federats (11.30 hores), absoluta femenina (11.45 hores) i absoluta masculina (12 hores). Els tres primers classificats de cada categoria i el primer local masculí i femení, també de cada categoria, rebran trofeu. A la cursa absoluta masculina i femenina hi haurà un premi en metàl•lic per als tres primers classificats: 125 euros per al primer, 75 per al segon i 50 per al tercer classificat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.