Tot a punt per l´Ironcat

0
457

La Federació Catalana de Triatló i l´Ajuntament de l´Ampolla tenen tot a punt per la celebració de la tercera edició de l´Ironcat el proper dissabte 27 de maig. L´Ironcat és la única competició de triatló de llarga distància que es disputa dins de la Península Ibèrica, i inclou els clàssics segments del triatló amb les mateixes distàncies que el mític Ironman de Hawaii, prova de gran resistència física que marca la referència original del triatló al 1978 i que ha tingut adaptacions posteriors amb la distància reduïda com la prova oficial dels Jocs Olímpics.| La sortida es donarà a les 7 hores del matí des de l´interior del Port de l´Ampolla, i els 72 inscrits tindran per davant 3.800 metres de natació, 180 km de ciclisme i 42,195 km de marató. José Luis Cano (C.N. Mataró) es va proclamar campió de Catalunya de triatló de llarga distància a l´edició de l´any passat, marcant un formidable registre final de 8 hores, 39 minuts i 7 segons. La Federació Catalana de triatló ofereix des de la primera edició d´aquesta prova la Copa de les Nacions pels 3 millors participants classificats amb la mateixa nacionalitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.