Tot a punt per l´Ironcat

0
361

La Federació Catalana de Triatló i l´Ajuntament de l´Ampolla tenen tot a punt per la celebració de la tercera edició de l´Ironcat el proper dissabte 27 de maig. L´Ironcat és la única competició de triatló de llarga distància que es disputa dins de la Península Ibèrica, i inclou els clàssics segments del triatló amb les mateixes distàncies que el mític Ironman de Hawaii, prova de gran resistència física que marca la referència original del triatló al 1978 i que ha tingut adaptacions posteriors amb la distància reduïda com la prova oficial dels Jocs Olímpics.| La sortida es donarà a les 7 hores del matí des de l´interior del Port de l´Ampolla, i els 72 inscrits tindran per davant 3.800 metres de natació, 180 km de ciclisme i 42,195 km de marató. José Luis Cano (C.N. Mataró) es va proclamar campió de Catalunya de triatló de llarga distància a l´edició de l´any passat, marcant un formidable registre final de 8 hores, 39 minuts i 7 segons. La Federació Catalana de triatló ofereix des de la primera edició d´aquesta prova la Copa de les Nacions pels 3 millors participants classificats amb la mateixa nacionalitat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.