SEGONA CURSA DE BUFF SKYRUNNER WORLD SERIES A ZEGAMA (EUSKADI)

0
514

El proper diumenge dia 28, es disputarà a la localitat de Zegama (Euskadi), la segona prova del circuit mundial de curses de muntanya (Buff Skyrunner World Series). Aquesta cursa de 42,195 quilòmetres i 5.472 metres de desnivells acumulats, és una de les més prestigioses del circuit, tant per la seva dificultat (un autèntic trenca-cames) com per l’elevada participació del públic en tot el recorregut. Enguany la cursa tindrà un cartell de luxe, amb gairebé totes les figures mundials (Ricardo Mejia, Rob Jebb, Bruno Brunnod, Corinne Favre, etc), el que encara farà que la cursa tingui més dificultats, donat el gran nivell dels seus participants.| La inscripció ha estat limitada a 400 participants. Degut al gran número de corredors que hi volien participar, l’organització va reservar dorsals pels corredors internacionals i pels millors resultats en anys anteriors, la resta es va tenir que fer per sorteig. La Selecció de Catalunya, també estarà present, si bé en aquesta cursa (on és molt difícil aconseguir la victòria) ha prioritzat l’obtenció de punts per la classificació per equips, que no pas en l’obtenció de triomf individual (especialment en la categoria d’homes), en aquest sentit cal recordar que només puntuen a la classificació individual, els 4 millors resultats de les 8 proves. Així, com a peces principals per aconseguir aquests punts participaran Jessed Hernández (Agrup. Científico Exc. de Mataró), Xavi Cadena (U. Exc. Urgellenca) i Xevi Guinovart (Els Xulius Centre Social Ribetà), en categoria d’homes, que tindran el recolzament d’altres dos corredors com Enric Llonh i Kiku Soler. En noies, faran el seu debut al campionat d’enguany, Ester Hernández (C. Exc. Súria) tercera classificada en el circuit mundial en els darrers dos anys i segona classificada l’any passat en aquesta mateixa cursa i Anna Serra (U. Exc. Urgellenca), Campiona del món l’any 2004 i guanyadora d’aquesta cursa el mateix any. El seu objectiu, sí serà lluitar per estar en el podi de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.