RunXBike Vilanova i la Geltrú.

0
477

Aquest cap de setmana en un paratge incomparable per la pràctica de l´esport com és el Garraf, s’ha disputat la 1ª edició del RunXBike Vilanova i la Geltrú. Aquest nou concepte de prova, combina tres modalitats de muntanya, el duatló, la cursa a peu i el btt. El cap de setmana de competicions, es va obrir dissabte al matí, amb la disputa del primer ‘Duatló Green Cup Vilanova i la Geltrú’. Sobre unes distancies de 4-16-4, amb suaus desnivells i poca dificultat técnica feia que fos un circuit ideal per iniciar-se en la modalitat. La prova va comptar amb gairebé 200 duatletes, bona part d’ells populars, però amb presencia també dels millors duatletes nacionals com Victor Del Corral, Joan Freixa o Sebastià Catllà. La cursa, va ser dominada de principi a fi per Victor Del Corral (CT Vilanova-Rittal), mentrestant per darrera el duet Freixa (CN Sallent) Catllà (Bonavista) es disputava la segona plaça que finalment va anar a parar a aquest últim.| En dones, dos duatletes del CT Vilanova, van copar el més alt del podi, van ser Anna Serra i Azucena Lara, que van estar acompanyades al podi per Núria Ortiz. Diumenge, quan el dia encara s’estava aixecant, ja es podia respirar aquell ambient que només es respira en els grans esdeveniments. Dos curses per disputar, Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya i la 5ena Marxa de Btt Vilanova i la Geltrú, dos proves que van aplegar gairebé 500 participants. La cursa a peu, es va disputar per un traçat que combinava pistes i corriols i sobre una distancia de 9,3 km. En graella de sortida corredors de la talla de Victor Gonzalo, Andrés Acuña, Victor Del Corral, Albert Ferrer, i un llarg etc, que van donar un altíssims nivell a la prova. De sortida es va anar fort, i es va formar en tercet capdavanter amb Gonzalo, Acuña i Del Corral. Després de diversos atacs, Gonzalo i Del Corral, ambos del Club Victor GO!, es van poder desfer de Acuña (Fila Domingo Catalán). Finalment a meta, Del Corral es va adjudicar la cursa, i Gonzalo el Campionat de Catalunya. Els dos corredors del Victor GO! Van estar acompanyats al podi per Andrés Acuña. Un cop finalitzada la cursa a peu, es va donar el tret de sortida a la Marxa en btt. A la marxa hi havia la possibilitat de fer un circuit de 20 km i d’una dificultat baixa, o de fer un de 35 km amb una dificultat més elevada. Tots els participants van coincidir en la espectacularitat del circuit, que transcorria pel meravellós parc del Garraf. Al final, ampolles de vi pels primers de cada cursa, premis i bon ambient, per acomiadar un cap de setmana espectacular, que esperem que es repeteixi durant molt de temps.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.