Xavi Areny torna a la competició

0
646

L’atleta lleidatà del Medilast Carrefour Lleida, Xavier Areny, tornarà, aquest dissabte 20 de maig, a la competició atlètica en la disputa de la 2a jornada de la Lliga de divisió d’honor de la RFEA, a Castelló, després d’estar més de dos anys apartat de les pistes per culpa d’una fascitis plantar que el va fer passar pel quiròfan. Areny disputarà la prova dels 1500m, en la qual es va proclamar subcampió d’Europa sub-23 en els Campionats d´Europa sub-23, que es van celebrar a la localitat polonesa de Bydgoszcz l´any 2003. Aquell dia, Areny es va quedar a només mig segon del francès Mounir Yemmouni, amb una marca de 3 minuts 44 segons i 02 dècimes, la que va ser una de les seves últimes carreres de 1500 metres abans de la lesió.1 Durant la temporada 2004 va poder realitzar un 3000 en pista coberta, apropant-se als 8 minuts, en la que fou una demostració de la seva enorme capacitat entorpida per la fascitis plantar. Els dos anys següents els ha dedicat a la recuperació d’aquesta greu lesió, treballant, diàriament al CAR de Sant Cugat, en sessions de fisiotèrapia, rehabilitació, bicicleta estàtica i moltes hores de treball en la màquina el·líptica que simula el gest del corredor, amb tota la il·lusió de poder tornar a les pistes i recuperar tot el seu potencial. Tot i que encara no està al 100%, Areny confia en poder anar recobrant l’estat de forma perdut durant aquest temps.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.