Segona Cursa Memorial Ramon Oliu

0
373

Recollint l’interès de molts corredors que l’any passat van participar en la cursa atlètica com homenatge pòstum a Ramon Oliu, el mític pioner de l’atletisme popular desaparegut fa un any, es celebrarà la Segona Cursa Memorial Ramon Oliu el proper diumenge 11 de Juny a les 10 del matí a Cantonigròs, el poble prop de Vic on va nèixer . Com es sabut, en Ramon Oliu va morir a Hamilton (EUA) el 3 d’abril de 2005. Figura cabdal de l’atletisme català, va ser l’ introductor de les curses a peu a Catalunya i a tot l’estat. Va crear la primera marató que es va fer a Espanya l’any 1978, concretament a Palafrugell; va fundar la Comissió Marathon Catalunya per impulsar el moviment del córrer pel plaer de córrer; va escriure llibres, va donar conferències i va fer articles sobre el tema; i per damunt de tot, va ser una excepcional persona. | El món del córrer li serà sempre deutor a en Ramon Oliu, i es per això que els organitzadors del memorial: Josep Ma. Antentas, Enric Masllorens, Andreu Ballbé, Santi Ascaso i el sotasignant, han acordat instaurar-lo per fer-lo cada any en els seu record, del qual, i donat el seu caràcter preguem la major difusió possible, que agraïm d’antuvi. Les característiques de la cursa, eminentment popular i no competitiva, seran les mateixes que les de l’any passat: recorregut de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, amb inscripcions gratuïtes, que es poden fer al correu memorialro@yahoo.es. Rep una salutació

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.