Segona Cursa Memorial Ramon Oliu

0
528

Recollint l’interès de molts corredors que l’any passat van participar en la cursa atlètica com homenatge pòstum a Ramon Oliu, el mític pioner de l’atletisme popular desaparegut fa un any, es celebrarà la Segona Cursa Memorial Ramon Oliu el proper diumenge 11 de Juny a les 10 del matí a Cantonigròs, el poble prop de Vic on va nèixer . Com es sabut, en Ramon Oliu va morir a Hamilton (EUA) el 3 d’abril de 2005. Figura cabdal de l’atletisme català, va ser l’ introductor de les curses a peu a Catalunya i a tot l’estat. Va crear la primera marató que es va fer a Espanya l’any 1978, concretament a Palafrugell; va fundar la Comissió Marathon Catalunya per impulsar el moviment del córrer pel plaer de córrer; va escriure llibres, va donar conferències i va fer articles sobre el tema; i per damunt de tot, va ser una excepcional persona. | El món del córrer li serà sempre deutor a en Ramon Oliu, i es per això que els organitzadors del memorial: Josep Ma. Antentas, Enric Masllorens, Andreu Ballbé, Santi Ascaso i el sotasignant, han acordat instaurar-lo per fer-lo cada any en els seu record, del qual, i donat el seu caràcter preguem la major difusió possible, que agraïm d’antuvi. Les característiques de la cursa, eminentment popular i no competitiva, seran les mateixes que les de l’any passat: recorregut de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, amb inscripcions gratuïtes, que es poden fer al correu memorialro@yahoo.es. Rep una salutació

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.