CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
339

El proper diumenge 21 de maig se celebrarà la cinquena edició del Campionat de Catalunya de Muntanya a Vilanova i la Geltrú, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat i el Club Triatló Vilanova i la Geltrú. La Cursa, amb sortida i arribada a les Pistes Municipals d’Atletisme de Vilanova, al Parc Esportiu del Garraf. Es donarà la sortida a les 9.30 hores amb un recorregut de 8.000 metres. Els actuals campions de Catalunya són Andrés Acuña i Carme Ballesteros que van aconseguir el títol autonòmic en l’edició passada celebrada a Cerdanyola.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.