XIII MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLAGRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
463

El proper dissabte dia 27 es disputa la Milla de Cornellà. <bR> El Cornellà Atlètic, organitzador de la XIII Milla Internacional Ciutat de Cornellà, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya, ha confirmat nous participants a les dues proves internacionals. En categoria masculina, als ja coneguts Reyes Estévez, Roberto García, Jose Luis Blanco i Jesús España s’han afegit el marroquí Abdeslam Louah, campió de Catalunya indoor l’any 2005, i el madrileny César Pérez, campió iberoamericà dels 3.000 metre obstàcles. En categoria femenina, també participaran les atletes del FC Barcelona, Anna Bové i Montse Mas. Cal recordar que està confirmat la participació de Margarita Fuentes Pila, Isabel Macías, Rosa Morató, Maite Martínez, Esther Desviat i Judith Pla. | Els rècords Reyes Estévez és l’actual posseïdor del millor registre en les dotze edicions que s’han celebrat amb un temps de 4’07’’ (2002), mentre que en categoria femenina l’actual rècord el va aconseguir Núria Fermández també l’any 2002 amb un registre de 4’44’’. Inscripcions Ja es poden formalitzar les inscripcions en les diferents categories. Els punts són els següents: Cornellà Atlètic (Estadi Municipal o web ( www.cornellaatletic.com), Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Departament d’Esports), Atletas Domingo Catalán (Bordeta 7, Barcelona) i Toyota Montaber (Carretera de Sant Boi, 33, Cornellà de Llobregat).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.