Un error de cronometratge va donar a Gatlin el rècord del món dels 100 metres, que va igualar els 9.77 de Powell

0
429

El rècord del món dels 100 metres lliure aconseguit divendres passat a la reunió de Qatar pel velocista Justin Gatlin no va ser plusmarca mundial ja que un error en la lectura del cronometratge va donar els 9.76 segons com a temps correcte, quan en realitat el registre de l´americà va ser de 9.77, amb la qual cosa iguala el crono amb el qual el jamaicà Asafa Powell liderava el rànquing. Segons ha informat avui la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) en un comunicat, Gatlin va fer un temps de 9.766 segons en l´hectòmetre, que va ser llavors anunciat com a 9.76 i nou rècord del món, però l´organisme assenyala que aquest temps hauria d´haver estat donat com a 9.77.| Gatlin, campió mundial i olímpic, no podrà així dir encara que és l´home més ràpid del planeta, ja que compartirà, almenys per ara, aquest guardó amb el jamaicà Asafa Powell, que va córrer també els 100 metres en 9.77 segons l´any passat a Atenes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.