Un error de cronometratge va donar a Gatlin el rècord del món dels 100 metres, que va igualar els 9.77 de Powell

0
302

El rècord del món dels 100 metres lliure aconseguit divendres passat a la reunió de Qatar pel velocista Justin Gatlin no va ser plusmarca mundial ja que un error en la lectura del cronometratge va donar els 9.76 segons com a temps correcte, quan en realitat el registre de l´americà va ser de 9.77, amb la qual cosa iguala el crono amb el qual el jamaicà Asafa Powell liderava el rànquing. Segons ha informat avui la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) en un comunicat, Gatlin va fer un temps de 9.766 segons en l´hectòmetre, que va ser llavors anunciat com a 9.76 i nou rècord del món, però l´organisme assenyala que aquest temps hauria d´haver estat donat com a 9.77.| Gatlin, campió mundial i olímpic, no podrà així dir encara que és l´home més ràpid del planeta, ja que compartirà, almenys per ara, aquest guardó amb el jamaicà Asafa Powell, que va córrer també els 100 metres en 9.77 segons l´any passat a Atenes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.