La Cursa Popular de Nou Barris serà Campionat de Catalunya de 10 km en ruta

0
524

La organització de la Cursa Popular de Nou Barris està d’enhorabona. El pròxim 28 de maig, tot just coincidint amb la edició número 20 d’aquesta popular iniciativa esportiva, la Cursa serà la prova que posi en joc els títols de campions de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta per atletes Absoluts i per Veterans, un fet que amb tota seguretat farà augmentar tant el nombre com la qualitat atlètica dels participants que enguany es donin cita. Per commemorar aquesta edició, la organització ha canviat una mica el recorregut respecte al realitzat als últims anys. D’aquesta forma, tant l’Ajuntament del Districte de Nou Barris com el Club d’Atletisme Nou Barris han volgut que la zona de sortida fos la més amplia possible, ja que la més que assegurada presència d’atletes d’elit així ho requeria, i aquesta es realitzarà al Passeig del Doctor Pi i Molist enlloc de la tradicional sortida davant la Seu del Districte, que continuarà sent el lloc d’arribada dels prop de 1.000 atletes que s’esperen per la present edició. Igualment, la cursa tornarà a passar pels principals carrers de Nou Barris. | Però el principal canvi és el canvi d’ordre de la realització de les proves en aquesta matinal atlètica. Si be antigament es feien les curses de promoció abans de la de 10.000 metres, en aquesta ocasió aquesta prova s’ha avançat a les 10:00 hores i les curses pels més menuts tindran lloc a partir de les 11:30 hores. D’aquesta manera, a les 11:30 hores començaran els 1.300 metres pels cadets, infantils, alevins i els atletes adaptats, després els 700 metres pels benjamins i prebenjamins per acabar amb els 300 metres pels més menuts (els nascuts l’any 2001 i posteriors). A més de la 20ª Cursa Popular de Nou Barris, totes aquelles persones que encara no s’atreveixen a realitzar 10 quilòmetres de competició, també poden participar a la segona edició de la Caminada Popular de Nou Barris, que tindrà la sortida tot just després de la prova atlètica i una distància de cinc quilòmetres. Aquesta Caminada és totalment de franc per totes aquelles persones que vulguin prendre part en una prova no competitiva. Si us voleu inscriure, afanyeu-vos, que per la Caminada només hi ha obertes 300 places.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.