Sergi Silvero compleix les travesses i s´adjudica la Pujada Popular a la Salut per cinquè cop en set anys

0
400

L´atleta del Club Natació Sabadell, Sergi Silvero ha tornat a ser el guanyador de la pujada popular a la Salut que cada any se celebra a la ciutat de Sabadell amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de la Salut. Un acte que organitza el Departament d´Esports de l´Ajuntament, que rep el suport de nombroses entitats i que enguany ha complert la seva 22a edició. Una edició en què la participació ha rondat els 170 corredors, una mica inferior al de la temporada passada, quan es van superar els 200. Al final, però, s´han acomplert els pronòstics i el dominador ha estat Sergi Silvero.| Un Sergi Silvero que s´ha convertit ja en un autèntic clàssic d´aquesta pujada popular i que després de dos anys d´absència s´ha tornat a imposar amb un ritme molt alt. L´atleta sabadellenc havia aconseguit la victòria 4 vegades de forma consecutiva abans d´aquesta aturada en les edicions 20 i 21 i ara ja suma 5 títols en el seu currículum. Per darrera seu han entrat Jordi Cruz, de la Joventut Atlètica de Sabadell, Francisco López del Terrassa, Frederic Borrell, també de la JAS, i Joel Montané, no-federat. Tots ells han tingut trofeu. En categoria femenina s´ha imposat Montse Rosell, del California Sports, per davant de Montse López, del Natació Sabadell, Laura Gómez, de la JAS, Consuelo Ruiz, del CNS i Isabel Sánchez, també de la JAS.| Més enllà de la competició A banda de la cursa purament competitiva, el més destacat ha estat, com sempre, la participació ciutadana. Un mosaic de colors i cares ha poblat la pista d´atletisme Josep Molins, lloc de sortida de la cursa. Sol brillant, cares de felicitat i moltes ganes de passar-ho bé. Així es pot resumir l´esperit d´aquesta pujada popular, que en el seu 22è aniversari segueix enganxant a molta gent i es manté com l´esdeveniment esportiu central de tota la festivitat de la Mare de Déu de la Salut, patrona de la ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.