CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
360

Aquest cap de setmana s´han celebrat els Campionats de Catalunya de Proves Combinades en les diferents categories a l´Estadi de Serrahima de Barcelona. Marc Julià (Aquadiver GEiEG) i Marta Miró (AAC) s´han proclamat Campions de Catalunya absoluts en les disciplines de decatló i heptatló respectivament. En homes, la medalla de plata ha estat per Ferran Fontarnau (CA Vic), que també s´ha proclamat Campió de Catalunya Promesa, i el bronze ha estat per Noè Reina (CA Olesa). | En dones, ha estat la mateixa Marta Miró la que també s´ha proclamat Campiona Promesa. Quant a la classificació absoluta, el segon lloc ha estat per Esmeralda Arriscado (AAC) i el tercer per Anna Circuns (CA Manresa).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.