CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
502

Aquest cap de setmana s´han celebrat els Campionats de Catalunya de Proves Combinades en les diferents categories a l´Estadi de Serrahima de Barcelona. Marc Julià (Aquadiver GEiEG) i Marta Miró (AAC) s´han proclamat Campions de Catalunya absoluts en les disciplines de decatló i heptatló respectivament. En homes, la medalla de plata ha estat per Ferran Fontarnau (CA Vic), que també s´ha proclamat Campió de Catalunya Promesa, i el bronze ha estat per Noè Reina (CA Olesa). | En dones, ha estat la mateixa Marta Miró la que també s´ha proclamat Campiona Promesa. Quant a la classificació absoluta, el segon lloc ha estat per Esmeralda Arriscado (AAC) i el tercer per Anna Circuns (CA Manresa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.