XIII Milla de Cornellà

0
363

<b> La XIII Milla de Cornellà comptarà amb Reyes Estévez, Jesús España i Maite Martínez, entre altres </b> <br> La XIII edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que es disputarà el dissabte 27 de maig, comptarà amb la participació dels atletes Reyes Estévez, Jesús España, José Luis Blanco i Maite Martínez, entre altres. La prova, organitzada pel Cornellà Atlètic, ha estat distingida per tercer any consecutiu per part de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme com la millor Milla d´Espanya i tornarà a tenir un cartell molt atractiu en què ja estan confirmats alguns atletes. Es tracta, de moment, de Reyes Estévez, habitual en la carrera de la seva localitat, i de Jesús España, campió en l´última edició de la Milla, i José Luis Blanco. En la categoria femenina, que arriba a la seva cinquena edició, també hi serà la vigent campiona, Maite Martínez. També hi seran Rosa Morató i Esther Desviat. L´organització està treballant per completar un cartell format per uns trenta atletes de primer nivell, tant en categoria masculina com femenina, encara que manté la seva vocació popular i per això la inscripció és gratuïta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.