XIII Milla de Cornellà

0
458

<b> La XIII Milla de Cornellà comptarà amb Reyes Estévez, Jesús España i Maite Martínez, entre altres </b> <br> La XIII edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que es disputarà el dissabte 27 de maig, comptarà amb la participació dels atletes Reyes Estévez, Jesús España, José Luis Blanco i Maite Martínez, entre altres. La prova, organitzada pel Cornellà Atlètic, ha estat distingida per tercer any consecutiu per part de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme com la millor Milla d´Espanya i tornarà a tenir un cartell molt atractiu en què ja estan confirmats alguns atletes. Es tracta, de moment, de Reyes Estévez, habitual en la carrera de la seva localitat, i de Jesús España, campió en l´última edició de la Milla, i José Luis Blanco. En la categoria femenina, que arriba a la seva cinquena edició, també hi serà la vigent campiona, Maite Martínez. També hi seran Rosa Morató i Esther Desviat. L´organització està treballant per completar un cartell format per uns trenta atletes de primer nivell, tant en categoria masculina com femenina, encara que manté la seva vocació popular i per això la inscripció és gratuïta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.