Segona prova del Tri-Trials Series a Platja d’Aro.

0
383

El passat diumenge dia 14 de maig es va celebrar la segona prova del “Tri-Trial Series 2006”. Aquest triatló, realitzat a la ciutat costanera de platja d’Aro, tenia dues sortides a elegir: una de caire més popular de distància esprint (750m. nedant, 20km. bicicleta i 5 km. corrent) i una altra de distància olímpica (1500m/ 40km./ 10km.) a on correrien els millors de la disciplina. La segona sortida començava puntual a les 9:15h. del matí amb un toc de botzina que marcava l’inici de la prova pels més de 300 participants. Ja de bon principi, un selecte grup de triatletes encapçalats per Santiago Pellejero, es distanciaven de la resta de participants i eren els primers d’arribar, nedant, a la zona de boxes per fer la transició a la bicicleta. | En aquest segon segment de competició no es donarien canvis en la part davantera. En ella, un grup de set triatletes entre els que es trobaven l’últim campió d’Espanya Carlos Gil, l’olímpic Xavier Llobet o l’ ironman Francisco Pontano, es rellevaven amb força esperant el moment de baixar de les bicis i afrontar el tram de carrera amb el màxim de forces. En l’última volta del circuit rodat, el corredor del C.N. Mataró Santi Pellejero, davant la permissibilitat dels companys de grup, s’escapava i arribava a boxes amb un lleuger avantatge sobre els seus perseguidors. Un cop abandonada la bicicleta tocava afrontar els últims 10km. de carrera a peu. Santi era superat en la primera volta del córrer i quedava eliminat dels llocs capdavanters. El fort ritme de la prova, les distàncies i la calor començaven a passar factura al primer grup de corredors que quedava reduït a només cinc participants. El següent a cedir davant el fort ritme imposat per Carlos Gil seria el zamorà Raúl Córdoba que quedava ràpidament despenjat. Fernando Cabellos, Francisco Pontano i Xavier Llobet aguantaven la primera envestida però cedien a l’ímpetu d’un Carlos Gil que feia una esplèndida segona volta i es proclamava campió del I Triatló de Platja d’Aro. A uns pocs segons arribava el càntabre Fernando Cabellos seguit de Xavier Llobet (primer en l’anterior prova del Tri-Trials Series realitzada a Santa Susanna i primer en la classificació general d’aquesta lliga). En categoria femenina la corredora manresana Núria Padrisa es proclamava campiona de la prova seguida d’Eva Ledesma i Neus Cayla. Per equips guanyava un C.N. Olot entrenat i dirigit per Franscisco Pontano. Richard Calle i Leah van de Velde es van classificar a la primera posició de la prova esprint, amb victòria per equips pel Club Natació Prat Triatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.