Rècord d´inscripció, rècord del circuit i una bona butifarrada als 10K de Cardedeu

0
374

Jordi Comas, una atleta que vé de la pista y Yolanda Soler, ambdos del Universitari han guanyat a Cardedeu i en Jordi Comas ha fet rècord del circuit en 31:46. Alegre matinal, els corredors han disfrutat de valent, organització molt bona i hi ha hagut beguda i botifarres per a tothom a la Cursa de 10 Km.de la Fira de Sant Isidre que s´ha celebrat a Cardedeu aquest matí. <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/cardedeu/">Resultats complets</a> a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.