EL CLUB D´ATLETISME CALELLA, PRIMERA ENTITAT ESPORTIVA DE CALELLA EN DISPOSAR DEL DOMINI .CAT

0
346

<b> L´ENTITAT PRESENTARÀ, DE MANERA OFICIAL I SOCIAL, EL NOU DOMINI DE LA SEVA PÀGINA WEB. </b><br> La Junta Directiva de l´entitat farà oficial, properament, la presentació del domini .CAT a la seva seu esportiva i social, les Pistes Municipals de "La Muntanyeta". Així ho ha anunciat el seu President, qui a més, ha fet públic, que els esportistes del Club portaran una samarreta tècnica als entrenaments per promocionar l´adquisició del nou domini, una pàgina que recorde´m-ho, ja fa temps funciona i amb una molt bona acceptació. Encara s´ha de confirmar l´hora i dia de la presentació, però tot apunta a que es farà coincidir, si tot va bé i l´equip absolut puja de categoria, amb els actes de celebració de l´ascens a segona. Els usuaris que cliquin l´antiga adreça www.atletismecalella.com aniran, directament i per defecte, a la nova pàgina www.atletismecalella.cat. D´aquesta manera, el Club torna a mostrar la seva sensibilització i foment a la llengüa i cultura catalana. Recentment, la Federació Catalana d´Atletisme també va adquirir els seus drets sobre el domini .CAT pel que fa a la seva pàgina web <a href="http://www.fcatletisme.cat">www.fcatletisme.cat </a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.