EL CLUB D´ATLETISME CALELLA, PRIMERA ENTITAT ESPORTIVA DE CALELLA EN DISPOSAR DEL DOMINI .CAT

0
567

<b> L´ENTITAT PRESENTARÀ, DE MANERA OFICIAL I SOCIAL, EL NOU DOMINI DE LA SEVA PÀGINA WEB. </b><br> La Junta Directiva de l´entitat farà oficial, properament, la presentació del domini .CAT a la seva seu esportiva i social, les Pistes Municipals de "La Muntanyeta". Així ho ha anunciat el seu President, qui a més, ha fet públic, que els esportistes del Club portaran una samarreta tècnica als entrenaments per promocionar l´adquisició del nou domini, una pàgina que recorde´m-ho, ja fa temps funciona i amb una molt bona acceptació. Encara s´ha de confirmar l´hora i dia de la presentació, però tot apunta a que es farà coincidir, si tot va bé i l´equip absolut puja de categoria, amb els actes de celebració de l´ascens a segona. Els usuaris que cliquin l´antiga adreça www.atletismecalella.com aniran, directament i per defecte, a la nova pàgina www.atletismecalella.cat. D´aquesta manera, el Club torna a mostrar la seva sensibilització i foment a la llengüa i cultura catalana. Recentment, la Federació Catalana d´Atletisme també va adquirir els seus drets sobre el domini .CAT pel que fa a la seva pàgina web <a href="http://www.fcatletisme.cat">www.fcatletisme.cat </a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.