Salvador Calvo vencedor de la Marató del Hoggar, amb PowerBar

0
360

El passat mes d´abril es va celebrar, en el desert d´Algèria, la Marató del Hoggar, una de les competicions d´ultra marató més dura del món, que va contar amb una nodrida representació d´esportistes espanyols. El lleonès Salvador Calvo, usuari de PowerBar des de fa alguns anys, es va alçar amb la victòria d´aquesta exigent competició, contant en tot moment amb l´ajuda dels productes PowerBar. Declaracions de Salvador Calvo: "Vaig dur el cinturó de PowerBar amb els quatre botellins durant les 5 jornades, doncs vénen molt bé per a barrejar amb els PowerGel. Tots els dies per a esmorzar em menjava de dos a tres barres energètiques i un altra amb el menjar.| En els bidons duia aigua a la qual li havia afegit les sals i els aminoàcids de PowerBar. En dues etapes vaig usar tres gels i en les dues últimes quatre. Els gels eren dels que duen cafeïna, excepte dues que vaig usar sense cafeïna. A la nit, per a recuperar tornava a omplir una ampolla d´aigua amb aminoàcids"

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.