Policies municipals de Tona, Torelló, Manlleu i Vic competiran a la primera cursa policial de Catalunya

0
576

Els policies municipals de Tona, Torelló, Manlleu i Vic, juntament amb els Mossos d´Esquadra de la comarca d´Osona competiran en la primera edició de la Cursa de Policia de Catalunya, una iniciativa que neix amb l´objectiu d´acostar el cos policial als ciutadans. La prova, que es farà el 14 de maig que ve, consta d´un recorregut de 10 quilòmetres -homologats per la Federació Catalana d´Atletisme- per la comarca d´Osona, entre els municipis de Manlleu i Vic. Encara que la cursa està dirigida especialment als membres de les policies locals, està oberta a la resta de la població. | La iniciativa, única en el seu gènere a Catalunya, ha sorgit a partir de les converses que periòdicament mantenen els Mossos d´Esquadra i les policies municipals per coordinar les seves actuacions. "A més dels beneficis que comporta l´esport, volem fer patent la nostra coordinació", ha explicat Francesc Camprubí, cap dels Mossos d´Esquadra d´Osona a l´acte de presentació de la cursa. "Esperem que sigui un gran esdeveniment social i que hi hagi una gran participació", ha afegit. En la mateixa línia, Antoni Jurjo, cap de la guàrdia urbana de Vic, ha destacat "els valors que porta implícits" la competició, perquè permet compartir la mateixa activitat esportiva a policies i a ciutadans. La proposta té un valor solidari afegit, perquè una part del pressupost de la prova es destinarà a la construcció del complex assistencial per a gent gran ´El Nadal´, de Vic. Tots els participants rebran un obsequi amb un lot de productes típics de la comarca i una peça de roba esportiva. En total, els organitzadors preveuen una participació màxima de 2.000 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.