Cursa de l´Alba: 1er. Gran Premi Collbató de Seleccions

0
472

El proper 14 de maig tindrà lloc la XIXa edició de la Cursa de l´Alba, una de les primeres curses de muntanya que es va celebrar a casa nostra, organitzada conjuntament pel Centre d´Esports Collbató i l´Ajuntament de Collbató. Enguany serà el 1er Gran Premi Collbató de Seleccions, amb l´enfrontament Euskadi – Catalunya. La cursa, de més 24 quilòmetres de distància i un desnivell acumulat de 2000 metres, tindrà el recorregut habitual, que passa per Collbató, Monestir (passant per Sant Miquel), les tradicionals escales que porten al Pas dels Francesos, cim de Sant Jeroni (1236 m), estació superior de l´estació de S. Joan, camí de les bateries i Collbató. La sortida es donarà a les 8,30 del matí.| Els organitzadors han volgut iniciar el Gran Premi de Seleccions i han convidat a les dues seleccions de l´estat que actualment estan competint a nivell internacional: Euskadi i Catalunya. L´equip basc presentarà un equip capitanejat pels corredors Marta Vidal i José Felipe Larrazabal, acompanyats d´altres corredors que competiran a les curses estatals. Per part de Catalunya, estaran presents en dones Mònica Ardid, Roser Español i Pilar Pruna, mentre que en homes estaran José Manuel Granadero, Joan Colomer, Jesed Hernández i Kiku Soler, sense descartar la incorporació d´algun altre corredor a darrera hora. El sistema de puntuació per decidir el guanyador d´aquesta trobada serà idèntic al del Campionat del Món, és a dir, puntuaran els tres primers nois i la primera noia. Dissabte a la tarda els corredors d´ambdues seleccions, seran acompanyats a fer un recorregut turístic i cultural pels voltants del lloc on es desenvoluparà la cursa. Diumenge, després de la cursa, es farà un dinar de germanor, que comptarà amb la presència de diverses autoritats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.